The Approved Inspection Point at your service

Documentbegeleiding en assistentie

Op aanvraag verzorgt Keurpunt de documentbegeleiding voor u. Dit houdt in dat wij het dossier voor de controle voorbereiden en ervoor zorgen dat alle nodige documenten aanwezig zijn. Wij zorgen tevens ook voor assistentie en begeleiding van de FAVV-vertegenwoordiger tijdens de controle.

Nadat u aangemeld bent bij het FAVV, stuurt u alle officiële documenten en certificaten, zoals het aanmeldingsformulier invoer/uitvoer plantaardige producten, het origineel fytosanitair certificaat (indien nodig), en overige documenten naar Keurpunt.

De originele documenten, zoals o.a. het fytosanitair certificaat, het kwaliteitscontrole-attest van het land van herkomst, dienen naar Keurpunt verstuurd te worden of per koerier bij Keurpunt afgegeven te worden. Indien er geen originele documenten nodig zijn voor de controle, kan u alles doormailen.

Wij bereiden het volledige dossier voor en zorgen ervoor dat alle documenten aanwezig zijn zodat de controle vlot verloopt. Bij goedkeuring vervolledigt de controleur van het FAVV de certificaten en stempelt deze af.

Wij mailen u direct het resultaat van de keuring door zodat uw goederen op tijd geleverd kunnen worden. Het hele dossier met de officiële afgestempelde certificaten kan u per koerier laten ophalen.

Bekijk hier onze tarieven.

Keurpunt
verleent
extra diensten
op uw maat.